Newsletter, nový Twitter a ďalšie novinky

Dušan Valent, 2021-01-12 17:43:00

Meníme sa na československý magazín.

Ľudia, mýty & dejiny bol zamýšľaný ako viac-menej môj osobný projekt. Veci sa ale vyvinuli tak, že začali pribúdať noví autori, v dôsledku čoho sa web Lumyd-u začína postupne meniť na magazín. 

 

V snahe reflektovať túto zmenu vznikol nový účet na Twitteri (https://twitter.com/LDejiny) Príspevky odkazujúce na naše nové články teda nájdete aj tam :) Moje osobné Twitterovské a Instagramové kontá, určené na zdieľanie a propagovanie obsahu stránky, viac nebudú aktualizované. Nech odpočívajú v pokoji.

 

Vzhľadom na to, že sa v našom autorskom kolektíve ocitli aj autori z Českej republiky, bude stránka fungovať prakticky ako československý magazín. Prvý z článkov, ktorý vznikol z takejto medzinárodnej spolupráce, zverejníme v nedeľu (v slovenčine). Časom prinesieme aj články v českom jazyku – veríme, že s tým nikto nebude mať problém :)

 

Treťou novinkou je možnosť prihlásiť sa do newslettera, ktorý vám každé dva týždne prinesie do e-mailovej schránky linky na naše nové články. Prihlásiť sa doň môžete zadaním svojho e-mailu v pravej lište nasej stránky (desktop), resp. v jej úplne v spondej časti (mob. zariadenia). Predsa len, Facebook je beťár, a nemožno sa spoliehať, že zobrazí to, čo sme lajkli a chceme vidieť :)

 

 

A v neposlednom rade, ak oceňujete našu prácu, pomôžte nám prinášať viac kvalitných článkov podporou na Patreone (https://www.patreon.com/lumyd), prípadne inou tam uvedenou možnosťou :)

 

Koniec hlásenia.

 

-DV


Komentáre:
Vyhľadávanie

Odoberanie noviniek

Partneri