Podporte 2% z dane naše bezplatné interaktívne prednášky pre základné a stredné školy

Admin, 2024-02-12 07:54:00

Podporte naše bezplatné interaktívne prednášky pre základné a stredné školy, ktoré popularizujú dávne aj pradávne dejiny, prírodné vedy a kritické myslenie.

Od veľkých záhad histórie, cez megality a iné praveké monumenty po prvých poľnohospodárov dobu bronzovú v strednej Európe. A mnohé iné témy. 

 

Toto nie sú len témy článkov na našom webe, ale aj interaktívne multimediálne prednášky, ktoré už 13 rokov vykonávame pre žiakov prvého a druhého stupňa základných škôl, gymnázií a stredných škôl prakticky po celom Slovensku.

 

Keďže finančné možnosti našich škôl – obzvlášť tých v regiónoch a na vidieku, kde sa naše podujatia konajú najčastejšie – veľmi obmedzené, hľadáme spôsoby, ako naše aktivity školám ponúkať bezplatne. Jedným zo spôsobov je využiť finančné prostriedky získané z asignácie 2 % z dane (na SlovenskuJ ).

 

Touto cestou by sme Vás, drahí čitatelia, chceli aj tento rok poprosiť o asignáciu Vašich dvoch percent, a to pre občianske združenie In Vivo o. z., ktoré prednášky, ako aj náš magazín zastrešuje. 

 

Lektormi podujatí sú vedecký publicista, šéfredaktor nášho magazínu a vyštudovaný geológ & paleontológ Dušan Valent (ponuka tém). A geológ a náš autor Juraj Littva PhD (ponuka tém). 

 

  • Viac o našom občianskom združení sa dozviete TU. Ohlasy na naše prednášky nájdete TU.

 

 

Údaje potrebné na poukázanie 2 % nášmu združeniu:

Názov: In Vivo, o.z.

IČO: 50741276

Právna forma: občianske združenie

Ulica: Hlavná

Číslo: 221

PSČ: 980 61

Obec: Tisovec

 

Návody & dokumenty na stiahnutie (aj editovateľné predvyplnené PDF-súbory)

 

Podporiť naše bezplatné náučné prednášky pre školy môžete aj platbou priamo na účet OZ In Vivo: SK7483300000002201225969 - prosíme, do poznámky uveďte účel použitia daru ("prednášky", v prípade podpory magazínu “Lumyd”).

 

Ďakujeme za akúkoľvek podporu!


Komentáre:
Vyhľadávanie

Odoberanie noviniek

Partneri