Pomôžte nám fungovať aj naďalej a odstrániť reklamy z nášho webu: Podporte fungovanie projektu Ľudia, mýty & dejiny

Dušan Valent, 2023-11-25 20:10:00

V priebehu našej existencie sme vám v spolupráci s výskumníkmi zo Slovenska, Českej republiky aj zahraničia priniesli takmer 200 popularizačných článkov. Prosíme, pomôžte nám prinášať viac prepracovaného, hodnotného obsahu.

Kto sme a o čo nám ide

Ľudia, mýty & dejiny je nezávislý neziskový projekt, ktorý má dva ciele. Snaží sa v spolupráci s výskumníkmi zo Slovenska, Českej republiky a zahraničia rozširovať povedomie o najstarších dejinách a šíriť osvetu ohľadom kritického myslenia v kontexte vedeckého poznania. 

 

Ako nás podporiť

  • Pravidelným príspevkom cez Patreon z ktorého plynú v závislosti od výšky príspevky rôzne výhody, napr. možnosť komentovať články, prístup k článkom pred ich zverejnením, prístup k zoznamu plánovaných článkov(zverejňujeme na webe i Patreone) či knižný dar.*
  • Pravidelným alebo jednorazovým príspevkom na účet občianskeho združenia In Vivo o.z., ktoré projekt Ľudia, mýty & dejiny zastrešuje (prosíme, v poznámke pre príjemcu špecifikovať účel daru „Lumyd“): SK7483300000002201225969. Prosíme, v prípade pravidelnej podpory touto cestou nám dajte vedieť vašu e-mailovú adresu (napr. do správy na naše FB stránke alebo e-mailom na dus.valent@gmail.com), aby sme vám mohli sprístupniť benefity prameniace z výšky vašej podpory.

 

  • Čo dosiahne vaša podpora
  • - umožní nám pokryť náklady na prevádzku webu 

  • - umožní nám naďalej pravidelne publikovať kvalitný obsah, ktorý sa komplexne a v spolupráci s odborníkmi zaoberá vybranou témou a kriticky ju prehodnocuje

 

  • - umožní nám odstrániť reklamy z nášho webu (akonáhle prekročí podpora 100 eur)
  •  
  • Väčšinu nášho obsahu tvoria články, ktorých príprava je náročná na čas aj úsilie. Našim cieľom však je, aby práve takéto články tvorili kostru nášho projektu. 
  •  
  • - umožní nám rozšíriť autorský kolektív a v rámci neho zvýšiť počet pravidelne prispievajúcich autorov, čo pre zvýši frekvenciu a tematickú pestrosť nových príspevkov a a pomôže nám nájsť si čas na náš dlhodobý cieľ: tvorbu audio- prípadne videoverzií našich článkov (podcast, YouTube)
  •  

Uplatnenie vašich benefitov
Prístup k benefitom týkajúcich sa našej webstránky (prístup k článkom pred ich publikovaním, možnosť komentovať články, načítanie celých článkov bez výzvy na podporu) získate po registrácii na e-mailovú adresu, ktorú ste uviedli na Patreone alebo nám oznámili priamo (v prípade pravidelnej podpory priamo na účet). Prístup k benefitom potrvá po celé trvanie vašej podpory.

 

Dúfame, že vás náš doterajší obsah presvedčil o hodnotnosti našich článkov. Prosíme, pomôžte nám priniesť množstvo ďalších.

 

S vďakou,

Dušan Valent & tím LUMYD.eu

 

* - budú sprístupnené po uhradení prvého príspevku

 


Komentáre:
Vyhľadávanie

Odoberanie noviniek

Partneri